برگزاری آزمون زبان انگلیسی تخصصی دکتری

چهارشنبه, ۴ مهر, ۱۳۹۷

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری می ­رساند آزمون زبان انگلیسی تخصصی در تاریخ چهارشنبه ۷/آذر/۱۳۹۷ ساعت ۱۰ صبح، در دانشگاه معارف اسلامی برگزار می گردد؛ دانشجویان داوطلب، جهت شرکت در این آزمون، فرم ثبت ­نام (لینک زیر) را تکمیل و مبلغ ۰۰۰/۷۰۰ (هفتصد هزار) ریال به شماره شبای IR220100004001045903023451 بانک مرکزی به نام دانشگاه معارف اسلامی (قابل پرداخت نزد کلیه شعب بانک ملی در سراسر کشور) واریزکرده و اصل فیش واریزی را به همراه فرم ثبت ­نام به کارشناس آموزش دکتری، جناب آقای مهربخش تحویل دهند.

* لازم به ذکر است دستگاه کارتخوان (POS (Point of Sale جهت پرداخت مبلغ فوق با کارت های بانکی عضو شبکه شتاب، در دانشگاه موجود می باشد.

* جهت دریافت منابع آزمون با در دست داشتن فلش یا یک عدد دی وی دی خام، به کارشناس آموزش دکتری، جناب آقای مهربخش مراجعه نمایید.

جهت دانلود فرم ثبت نام آزمون، اینجا را کلیک کنید.

منبع خبر : معاونت آموزش