برگزاری آزمون ورودی اختصاصی دکتری دانشگاه معارف اسلامی سال ۱۳۹۷

شنبه, ۱۷ شهریور, ۱۳۹۷

آزمون ورودی اختصاصی دکتری سال ۱۳۹۷ دانشگاه معارف اسلامی (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­ها) برای نیم ‌سال دوم سال تحصیلی ۹۸ -۹۷ (ترم بهمن ۹۷) در روز جمعه ۱۶/ شهریور/۹۷، با یاری خداوند متعال برگزار گردید.
این آزمون که ۸۹۴ داوطلب در آن شرکت کردند، جهت گزینش دانشجو در رشته مدرسی معارف اسلامی با گرایش ­های: مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی، تاریخ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی و قرآن و متون اسلامی، ویژه برادران و خواهران طلبه، صورت پذیرفت.
نتایج اولیه آزمون در اوایل دی ماه اعلام می­گردد و  داوطلبانی که رتبه ­های بالا را احراز کرده اند – سه برابر ظرفیت مربوطه برای هر گرایش – برای مصاحبه دعوت می­شوند. پس از مشخص شدن نمرات مصاحبه، نتایج نهایی از جمع نمره آزمون کتبی و مصاحبه داوطلبان حاصل می­گردد و سپس از طریق سایت دانشگاه، به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
پذیرفته شدگان نهایی، ان شاء الله از ۳/بهمن/۹۷ مشغول به تحصیل خواهند شد.

منبع خبر: معاونت آموزشی دانشگاه معارف اسلامی