برگزاری آزمون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی سال ۱۳۹۸

شنبه, ۳۱ فروردین, ۱۳۹۸

آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد دانشگاه معارف اسلامی (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­ها) برای نیم ‌سال اول سال تحصیلی ۹۹ ـ ۹۸ (ترم مهر ۹۸) در روز جمعه ۳۰/فروردین/۹۸، با یاری خداوند متعال برگزار گردید.

این آزمون که ۵۰۰ داوطلب در آن شرکت کردند، جهت گزینش دانشجو در رشته های مدرسی معارف اسلامی (پنج رشته: مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی، معارف قرآن و حدیث) ویژه برادران و خواهران، و رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی (سه گرایش : مدیریت فرهنگی، مشاوره، تبلیغ دین) ویژه برادران، صورت پذیرفت.

نتایج اولیه آزمون در تیرماه اعلام می­گردد و داوطلبانی که رتبه­های بالا را احراز کرده اند – دو برابر ظرفیت برای هر رشته- برای مصاحبه دعوت می­ شوند. پس از مشخص شدن نمرات مصاحبه، نتایج نهایی (شهریورماه) از جمع نمره آزمون کتبی و مصاحبه داوطلبان حاصل می­گردد و سپس از طریق سایت دانشگاه، به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

پذیرفته شدگان نهایی، از ۳۰/شهریور/۹۸ مشغول به تحصیل خواهند شد.

منبع خبر: روابط عمومی