برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه بمناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی

چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۳۹۷

به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی یک دوره مسابقه فوتسال در ورزشگاه شهید حیدریان قم با حضور ۸ تیم و تعداد ۸۰ نفر از دانشجویان و همکاران برگزار شد.

به گزارش تربیت بدنی دانشگاه در این مسابقات که به مدت پنج روز در سالن ورزشی شهید حیدریان برگزار شد، ۶ تیم دانشجویی و دو تیم از همکاران دانشگاه در دو گروه ۴ تیمی به رقابت پرداختند که در در پایان مسابقات دو تیم رشته مشاوره و مبانی اخلاق (دو گرایش اخلاق اسلامی و مبانی نظری اسلام) به مصاف یکدیگر رفتند که پس از پایان مسابقه تیم مشاوره به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت و تیم مبانی اخلاق مقام دوم این مسابقات را کسب نمود. مقام سومی هم به تیم مدیریت فرهنگی رسید. در اختتامیه بازی‌ها جوایزی به رسم یادبود به بهترین گلزن مسابقات (آقای محمد علی مقیسه) اهداء گردید.

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی - واحد تربیت بدنی