برگزاری نشست «وحدت شیعه و سنی؛ از اندیشه تا عمل»

پنجشنبه, ۸ آذر, ۱۳۹۷

نشست «وحدت شیعه و سنی؛ از اندیشه تا عمل» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین اکبر اسد علیزاده عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با همت انجمن علمی دانشجویی مبانی نظری اسلام در روز چهارشنبه ۷ آذر ۹۷ در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین اکبر اسد علیزاده به بررسی خاستگاه وحدت در متون اسلامی پرداختند.

ایشان ارکان وحدت را مدارا، توجه به منافع اسلام و مسلمین، دوری از تکفیر، احترام به عقاید دیگران و دور اندیشی دانستند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در ادامه به بررسی موانع وحدت پرداخته و موانع را

منعت طلبی، ریاست طلبی، ملی گرایی افراطی، حس ناسیونالیستی، حسادت و بی تدبیری نام بردند.

وی فلسفه وحدت را حفظ منافع ملی، امنیت و آسایش، شکوفایی استعداد ها و خود کفایی، شکست ناپذیری، رفع فقر، رفع ظلم و رحمت و عنایت الهی دانست.

استاد اکبر اسد علیزاده پیامدهای تفرقه را تسلط دشمن، سقوط و هلاکت، دوری از رحمت الهی، رنج و عذاب عظیم، ضعف و سستی، آشکار شدن فساد و بی بندباری، نا امنی و توقف رشد و شکوفایی نام بردند.

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی