برگزاری کارگاه روش ارزشیابی تحصیلی

شنبه, ۲۴ آذر, ۱۳۹۷

کارگاه روش ارزشیابی تحصیلی(طراحی سوال امتحانی) روز جمعه ۲۳ /آذر/۱۳۹۷ به همت مرکز آموزش­های آزاد و با تدریس جناب آقای دکتر صادق ملکی­آوارسین عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکترای مدیریت آموزش و عضو انجمن آموزش ایران و با شرکت ۲۱ نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری گرایش­های مختلف دانشگاه معارف اسلامی به مدت ۸ ساعت برگزار شد.

مهمترین عناوین و سرفصل­های تدریس شده توسط دکتر ملکی به شرح زیر می­باشد:

1. مقدمه. مفاهیم و تعاریف (اندازه گیری، آزمون، سنجش،ارزشیابی، ارزشیابی پیشرفت تحصیلی) انواع آزمون ها،انواع ارزشیابی، اهداف ارزشیابی آغازین: تکوینی و تراکمی
  2. اهداف آموزشی، اهداف رفتاری، طبقه­بندی اهداف، جدول مشخصات آزمون
  3. آزمون تشریحی (مزایا، معایب و قواعد تهیه)
  4. آزمون کوتاه پاسخ (مزایا،معایب، انواع و قواعد تهیه)
  5. آزمون صحیح – غلط (محاسن، معایب، انواع و قواعد تهیه)
  6. آزمون چند گزینه­ای ( محاسن، معایب، قواعد تهیه، تحلیل سوالات)

در پایان کارگاه یک کتاب با توجه به گرایش و تخصص هر یک از شرکت کنندگان در اختیار آنها قرار گرفت و حاضرین با توجه به مطالب ذکر شده در کارگاه یک سوال امتحانی طراحی کرده و به عنوان کار عملی کارگاه در اختیار مدرس دوره قرار دادند.

نظرسنجی های انجام شده در پایان کارگاه نشان از رضایت بسیار زیاد شرکت کنندگان در دوره را داشت.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان در دوره گواهی شرکت در کارگاه آموزشی داده شد.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد