نشست آشنایی با قوانین و مقررات نگارش و تدوین پایان نامه اختصاصی ورودی های ۱۳۹۷

دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۳۹۷

بر اساس مصوبات شورای آموزشی دانشگاه معارف اسلامی: تمام دانشجویان ملزم به گذراندن کارگاه روش تدوین پایان نامه هستند و شرط تصویب موضوع پایان نامه منوط به شرکت در کارگاه فوق است . متولی برگزاری این دوره مرکز آموزش های آزاد تعیین شده است.

در این خصوص این مرکز این کارگاه را در سه مرحله برگزار می کند.

• ۱- در مرحله اول به صورت عمومی، تحت عنوان آشنایی با قوانین و مقررات نگارش و تدوین پایان نامه با حضور مسئول امور پایان نامه ها برگزار می شود.(حدود ۲ ساعت)
  • ۲- در مرحله دوم به صورت تخصصی و با توجه به گرایش دانشجویان یک کارگاه تحت عنوان موضوع یابی عنوان پایان نامه با حضور یکی از اعضای هیات علمی برگزار می شود.(حدود۴ ساعت)
  • ۳- در مرحله سوم یک کارگاه تخصصی و با توجه به گرایش دانشجویان و با حضور یکی از اعضای هیات علمی تحت عنوان نگارش طرح تفصیلی برگزار خواهد شد.(حدود ۶ ساعت)

لذا بر این اساس مرکز آموزش های آزاد تصمیم به برگزاری مرحله اول این کارگاه گرفته است.

نشست توجیهی فوق در روز پنجشنبه مورخ ۱۶/ اسفند/۹۷ از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در دو نوبت برگزار می شود.

محل برگزاری کارگاه: ساختمان دانشگاه – طبقه ۴ – سالن امام رضا(ع).
مدرس دوره: حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر نکونام”مسئول امور پایان نامه ها”

روز برگزاری جنسیت

ساعت برگزاری

پنجشنبه  ۱۶/ اسفند خواهران ۱۴ الی ۱۶
پنجشنبه ۱۶/ اسفند برادران ۱۶ الی ۱۸

*** جهت ثبت نام:

خواهران: به خانم ها محمدی یا تقوی مراجعه نمایند.

برادران :  با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۸۴ آقای شریفی تماس بگیرید.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد