نشست مشترک دانشگاه معارف اسلامی و موسسه آینده روشن

دوشنبه, ۱۰ مهر, ۱۳۹۶

دکترین مهدویت همایشی است که در راستای مباحث مهدوی، سالانه و از سوی موسسه آینده روشن و با مشارکت و همکاری برخی از دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی برگزار می‌گردد. امسال نیز دانشگاه معارف اسلامی همچون سالهای گذشته، در این امر مشارکت دارد. بر این اساس نخست نشست مشترک بین دانشگاه معارف اسلامی و موسسه آینده روشن در روز ۴شنبه ۲۹/۰۶/۱۳۹۶ در محل دانشگاه برگزار شد. این نشست در معاونت پژوهشی دانشگاه و با حضور معاونت محترم پژوهشی، مدیر پژوهشی و مدیران گروه‌های پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی منعقد گردید.
شایان ذکر است جناب حجت‌السلام والمسلمین دکتر منصوری مدیر گروه قرآن و متون اسلامی به عنوان نماینده دانشگاه انتخاب شده‌اند و اساتید و دانشجویان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه همکاری و شرکت در کمیسیون ویژه دانشگاه با گروه پژوهشی قرآن و متون اسلامی تماس حاصل نمایند. اختصاص کمیسیون ویژه در روز همایش، مشروط به ارائه مقاله از سوی دانشگاه معارف اسلامی است و به مقالاتی که به صورت انفرادی ارسال شود تعهدی مبنی بر شرکت در کمیسیون داده نمی‌شود.