کارگاه روش تدوین پایان نامه (گرایش اخلاق اسلامی)

شنبه, ۷ مهر, ۱۳۹۷

بر اساس بند چهارم از مصوبات شصتمین جلسه  شورای آموزشی دانشگاه معارف اسلامی: تمام دانشجویان ملزم به گذراندن کارگاه روش پایان نامه نویسی(نگارش طرح تفصیلی) هستند و شرط تصویب موضوع پایان نامه دانشجو منوط به گذراندن این کارگاه و ارائه گواهی آن می باشد.

با توجه به مصوبه فوق؛ مرکز آموزش­های آزاد درصدد برگزاری کارگاه روش تدوین پایان نامه ویژه دانشجویان گرایش منابع اسلامی می­باشد.

کارگاه به مدت ۲ روز و در مجموع ۸ ساعت (مفید) برگزار خواهد شد.

محل برگزاری:

ساختمان دانشگاه – طبقه چهارم- سالن امام رضا(ع).

زمان برگزاری:

۱۴/مهر(شنبه): ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰

۲۱/مهر(شنبه): ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰

مدرس دوره:

جناب آقای دکتر فلاح

تذکرات:

۱- دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده اند و گواهی آن را ارائه دهند از گذراندن کارگاه معاف

می باشند.

۲- در پایان دوره به مخاطبین گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

*تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیر موجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی گیرد.

۳-  جهت ثبت نام با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۶۸۴-۰۲۵ آقای شریفی تماس بگیرید و یا به اتاق ۱۰۱ مراجعه نمایید.

۴- لازم به ذکر است که شرکت در این دوره رایگان است ولی در صورت ثبت نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۵۰ هزار تومان از دانشجو دریافت میگردد.

واحد کارگاههای آموزشی و نشستهای علمی

مدیر آموزش