برگزاری کارگاه آموزشی «روش تدریس»

یکشنبه, ۱۲ دی, ۱۴۰۰

با توجه به مصوبات و قوانین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مبنی بر اینکه برای تدریس در دانشگاه‌ها نیاز به مجوز تدریس است.
برای اخذ مجوز تدریس هم باید از نهاد رهبری اقدام شود. اخذ مجوز تدریس نیاز به طی کردن مراحلی دارد که یکی از این مراحل گذراندن کارگاه «روش تدریس» است.
در این راستا مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری کارگاه فوق کرده است که این کارگاه در تاریخ‌های ۱۶ الی ۱۸ دی برگزار خواهد شد.

تذکرات:
۱. دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده اند و گواهی آن را ارائه دهند از گذراندن کارگاه معاف می‌باشند.
۲. در پایان دوره به مخاطبین گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد.
۳. چون ظرفیت کارگاه محدود است اولویت با دانشجویانی است که زودتر اقدام به ثبت نام کنند.
۴. جهت سؤالات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ آقای مهربخش تماس بگیرید.

زمان و ساعات برگزاری:
پنجشنبه ۱۶ دی: از ساعت ۱۴ الی ۱۸
جمعه ۱۷ دی: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸
شنبه ۱۸ دی: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸

تذکر مهم: روز پنجشنبه ۱۶ دی مصادف با شهادت حضرت زهرا(س) است.

مدرس دوره: جناب آقای دکتر ملکی.
برگزار کننده: مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی.
نحوه برگزاری: فقط به‌صورت حضوری و در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی طبقه ۴ سالن امام رضا (علیه السلام).

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد