بیانیه ریاست دانشگاه معارف اسلامی در محکومیت حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به اماکن کنسولی ایران در سوریه

سه شنبه, ۱۴ فروردین, ۱۴۰۳

«فَانْتَقَمْنا مِنَ الَّذینَ أَجْرَمُوا»

اگرچه جنایات رژیم منحوس و جنایت پیشه اسرائیل، تازگی ندارد و اساساً بنیان این رژیم بر پایه ترور و خشونت قرار دارد. اما اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها در حمله به اماکن دیپلماتیک ایران حادثه‌ای نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت. بی‌شک این‌گونه حملات تروریستی، که منجر به شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران به‌ویژه سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی گردید؛ نقض آشکار منشور ملل متحد، قوانین بین‌المللی و اصل اساسی مصونیت اماکن دیپلماتیک و کنسولی و همچنین تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه است. و یقیناً این تجاوزگری بیانگر ورشکستگی و سردرگمی رژیم صهیونیستی و فرار از شکست مفتضحانه درغزه است. دانشگاه معارف اسلامی ضمن محکومیت شدید این جنایت تروریستی، اعلام می دارد؛ جمهوری اسلامی ایران بر اساس قوانین بین‌المللی حق مشروع و ذاتی خود را برای پاسخ قاطع به اینگونه اقدامات تروریستی محفوظ می‌داند و از مجامع بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل و سازمان کنفرانس اسلامی می‌خواهد در قبال این جنایت سکوت نکرده و اقدام فوری و درخور که مانع از تکرار اینگونه شرارت‌ها باشد را به عمل آورد.