تجمع جامعه دانشگاه معارف اسلامی در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه جهان

یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، تجمع استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه معارف اسلامی در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه حامی فلسطین، روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در صحن دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر روان‌بخش (نماینده دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی) در ابتدای سخنان خود عنوان کرد:
مستکبران و سردمداران کفر و نفاق در عالم تصور می کنند که همیشه غلبه با شمشیر و سلاح است، غافل از این‌که خون بر شمشیر پیروز می‌شود؛ همانگونه که در کربلا نیز این‌چنین شد. به برکت خون ۱۶ هزار کودک شهید در غزه، وجدان‌های خفته مردمان دنیا درحال بیدار شدن است و در دنیایی که جز مادی‌گرایی به چیز دیگر نمی‌اندیشند، امروز دانشجویان در همان دانشگاه‌ها، لیبرال دموکراسی را به چالش کشیده‌اند و زمانی که قشر فرهیخته جامعه بیدار می‌‎شود، تأثیر به‌سزایی بر کل جامعه خواهد گذاشت.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: خدا در قرآن وعده داده است که: «وَ لَیَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ یَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ» و وعده خداوند صادق است (ان وعد الله حق). بنابراین نصرت الهی تحقق پیدا می‌کند، مشروط به این که «ینصره» محقق شود.
ایشان مردم بصیر ایران را پرچم‌دار این حرکت و نهضت بیداری عنوان کرد و گفت: به رغم غفلت دولت‌مردان و سران کشورهای منطقه که با اسرائیل هم‌دل و همراه‌اند؛ قلب‌های مردم منطقه با جبهه مقاومت و در کنار ملت مظلوم غزه و به دنبال تحقق نصرت الهی هستند و وعده خدا هم محق خواهد شد و هم‌چون مارکسیسم، مکتب لیبرال دموکراسی نیز به زودی فرو خواهد پاشید.
نماینده مردم قم در ادامه صحبت‌های خود گفت: مدعیان آزادی و دموکراسی در عالم به وضعی گرفتار شده‌اند که برای جلوگیری از حرکت دانشجویان در حمایت از مظلومین غزه، با یورش پلیس و نظامیان خود، وارد محیط‌های علمی شده و با خشونت‌آمیزترین روش‌ها با اساتید و دانشگاهیان خود برخورد می‌نمایند. ما این رفتار ظالمانه را محکوم می‌کنیم و امیدواریم که همه آزادی‌خواهان جهان در مقابل ظلم‌ صهیونیست‌ به‌پاخیزند و به‌زودی شاهد برچیده‌شدن ریشه ظلم در جهان باشیم.(ان‌شاءالله)