دیدار صمیمانه ریاست محترم دانشگاه با استادان و کارکنان، به مناسبت آغاز سال جدید

دیدار صمیمانه ریاست محترم دانشگاه با استادان و کارکنان، به مناسبت آغاز سال جدید

یکشنبه, ۱۷ فروردین, ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و عید سعید فطر و همزمان با آغاز به کار دانشگاه در سال جدید، نشست صمیمی ریاست دانشگاه معارف اسلامی، با استادان و کارکنان در روز شنبه ۱۶ فروردین در سالن امام رضا علیه السلام برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر شاکری، ریاست دانشگاه معارف اسلامی، ضمن تبریک و گرامیداشت مقارنت بهار طبیعت با بهار عبودیت و بندگی و با استعانت از کلام امیرالمومنین علیه السلام بیان داشت:

حضرت در حکمت ۴۲۸ نهج البلاغه می‌فرمایند:

«إنَّما هُوَ عیدٌ لِمَن قَبِلَ اللّه ُ صِیامَهُ و شَکَرَ قِیامَهُ ، و کُلُّ یَومٍ لا یُعصى اللّه ُ فیهِ فهُوَ عیدٌ»

همانا امروز عید است براى کسى که روزه‏اش مورد قبول، و شب زنده داریش مشکور باشد، و هر روزى که در آن معصیت خدا نشود، آن روز، عید است.

دکتر شاکری با بیان بخشی از خطبه امیرالمومنین علیه السلام در روز عید فطر عنوان داشت:

«وَ اعْلَمُوا عِبَادَ اللَّهِ أَنَّ أَدْنَى‏ مَا لِلصَّائِمِینَ‏ وَ الصَّائِمَاتِ أَنْ یُنَادِیَهُمْ مَلَکٌ فِی آخِرِ یَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَبْشِرُوا عِبَادَ اللَّهِ فَقَدْ غُفِرَ لَکُمْ مَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِکُمْ فَانْظُرُوا کَیْفَ تَکُونُونَ فِیمَا تَسْتَأْنِفُون» (امالی صدوق، ص ۱۰۰)

ای بندگان خدا. کمترین چیزی که به زنان و مردان روزه ‏دار داده می‌شود، این است که فرشته ‏ای در آخرین روز ماه رمضان به آنان ندا می‌دهد و می‌گوید: هان! بشارتتان باد، ای بندگان خدا که گناهان گذشته‏ تان آمرزیده شد! پس به فکر آینده خویش باشید که چگونه بقیه ایام را بگذرانید؟

حضرت در خطبه می‌فرمایند: «فانظروا کیف تکونون فیما تستانفون»؛

نگاه کنید به آینده، و ببینید که از امروز به بعد چگونه عمل می کنید.  البته باید توجه داشت که کلام امام ظهور در گناهانی دارد که حق الله است، نه حق الناس.

ریاست دانشگاه در ادامه با اشاره به عبرت‌گیری از دگرگونی در طبیعت گفت:

وجود اقدس پیامبر اکرم فرمودند وقتی که تحویل سال و دگرگون شدن طبیعت را می‌بینید، به یاد قیامت بیفتید؛

همانطور که طبیعت دگرگون می‌شود ما نیز باید از طبیعت عبرت بگیریم و به یاد رستاخیز و بازگشت به محضر الهی باشیم و لحظه ای یاد خدا و بازگشت به محضرش را فراموش نکنیم.

ایشان در ادامه سال ۱۴۰۳ را سالی سرشار از فراز و فرودها دانست و گفت: شهادت رئیس جمهور محبوب، مکتبی، کارآمد، توانمند و انقلابی، به همراه تعدادی از مسئولین خدوم نظام، ضایعه ای اسفناک برای کشور و ملت بود.

دکتر شاکری با محکومیت جنایات بی سابقه رژیم منحوس صهیونیستی در نسل کشی مردم مظلوم غزه گفت: شهادت بیش از ۵۰ هزار انسان بیگناه که بالغ بر ۲۰ هزار نفر از آنها، کودک هستند دل انسان را به درد می‌آورد در حالی که این جنایات در مقابل دیدگان جامعه جهانی اتفاق می افتد ولی اقدام موثری در مجامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر صورت نمی گیرد.

وی با گرامیداشت شهدای مقاومت بیان داشت: شهدای بسیار ارزشمندی همچون شهید هنیه، شهید سنوار، شهید سیدحسن نصرالله، شهید صفی‌الدین که به قول رهبر معظم انقلاب، هر کدام از آنها استوانه‌هایی در جریان مقاومت بودند؛ از دست رفتند و خسارت بزرگی برای جامعه اسلامی بود و هست.

دکتر شاکری با اشاره به نیاز تحول در دانشگاه معارف اسلامی گفت: در سال پیش رو با توجه به ضرورت تحول در دانشگاه، نیازمند همکاری همه بخشها در راستای سیر تحول در  عرصه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی دانشگاه هستیم.

منبع خبر: روابط عمومی