دیدار نوروزی ریاست محترم دانشگاه با اساتید و کارکنان

دوشنبه, ۲۷ فروردین, ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، به مناسبت فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت و همزمان با آغاز به کار دانشگاه در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، ریاست دانشگاه معارف اسلامی، نشستی صمیمی با اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار کردند.
در این آیین که در سالن امام رضا علیه‌السلام دانشگاه برگزار گردید، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شاکری در ابتدای سخنان خود، ضمن تبریک عید سعید فطر، عنوان کرد: « در سال گذشته بعد از تلاش‌های مستمر و عنایت ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی و انتصاب ریاست دانشگاه توسط وزیر، دانشگاه معارف اسلامی جزء دانشگاه‌های تابعه وزارت عتف گردید.»
دکتر شاکری بیان داشت: بر اساس مطالبه وزارت علوم، بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و دانشجویی-فرهنگی دانشگاه مورد ارزیابی و نظارت وزارت علوم خواهد بود. لذا همه بخش‌های دانشگاه باید تمام همت خود را در جهت به ثمر رسیدن اهداف دانشگاه بسیج کنند.
ریاست دانشگاه معارف اسلامی در ادامه با ذکر فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با دانشجویان خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها مبنی بر سه رسالت اصلی دانشگاه‌ها که تربیت عالم، تولید علم و جهت دادن به تربیت عالم و تولید علم است، بیان داشتند: این سه مأموریت برای دانشگاه معارف اسلامی موضوعیت خاص دارد و به طور ویژه این سه وظیفه باید در دانشگاه معارف پیگیری شود. یکی از راه‌های تحقق این امر توجه به تحول در سرفصل‌ها است، این امر باعث می‌شود تا دانشجویان به‌روزتر و توانمندتری در حوزه مدرسی تربیت شوند. یکی دیگر از راه‌های جهت‌دهی در تولید علم، به روز و کاربردی بودن پایان‌نامه‌ها است که این مسئله باید با دغدغه‌مندی بیشتری پیگیری شود که در این حوزه دو معاونت آموزش و پژوهش با برنامه‌ریزی این مسئله را پیگیری کنند تا نیازهای جامعه و نیازهای امروز مدرسی‌های معارف دیده شود. صحیح نیست که در دانشگاه حضور داشته باشیم و به جامعه و انحرافاتی که جوانها را تهدید می کند کاری نداشته باشیم؟ لذا با توجه به شعار سال، دانشگاه معارف باید در سال پیش رو به دنبال جهش تولید علم نافع با مشارکت اعضای دانشگاه باشد.
ایشان در پایان گفت: خدای متعال فرصتی را در اختیار بنده و شما قرار داده و معلوم نیست که بعدها این فرصت در اختیار ما قرار گیرد. به هر حال یک مسئله رسالت ذاتی دانشگاه است که وظیفه داریم به تربیت نیروی متخصص کارآمد انقلابی بپردازیم و یک بخش هم رسالت شخصی ماست که از همین ابتدای سال با قدرت و با قوت حرکت کنید تا انشاالله خدا هرچه خیر است به ما عنایت فرماید.