فراخوان ارسال مقاله به «کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی)»

شنبه, ۱۲ شهریور, ۱۴۰۱

«کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی)» به همت مجتمع آموزش‌عالی قرآن و حدیث جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه و با همکاری مراکز علمی ازجمله دانشگاه معارف اسلامی برگزار می‌گردد.
بدین وسیله از استادان، دانشجویان و دانش‌آموختگان محترم دانشگاه معارف اسلامی دعوت می‌شود، مقالات علمی خود را به نشانی اینترنتی همایش (http://hamayesh.miu.ac.ir/khamenei) ارسال نمایند.

آخرین مهلت ارسال چکیده: ۱۴۰۱/۹/۳۰
آخرین مهلت ارسال مقاله: ۱۴۰۲/۲/۳۰
تاریخ برگزاری اجلاسیه: آبان ماه ۱۴۰۲

ـ دانش‌آموختگان محترمی که عضو هیئت علمی دانشگاه محل خدمت خود هستند حتماً عبارت «دانش‌آموخته دانشگاه معارف اسلامی» را نیز در اطلاعات خود در سامانه کنگره درج نمایند.
ـ به منظور اطلاع، برنامه‌ریزی و … پس از ارسال مقاله به سامانه کنگره عنوان مقاله و مشخصات خود را به ایمیل گروه معارف قرآن و حدیث معاونت پژوهشی دانشگاه tafsir@maaref.ac.ir ارسال نمایید.

در بهار سال ۱۴۰۲ پیش‌نشست کنگره در دانشگاه معارف اسلامی برگزار خواهد شد.

منبع خبر: معاونت پژوهشی