مراسم جشن به‌مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها

دوشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۰

به‌مناسبت ولادت حضرت فاطمه‌زهرا(سلام‌الله‌علیها) مراسم جشنی با سخنرانی جناب آقای دکتر مجدفقیهی به‌همراه تجلیل و تقدیر از زحمات بانوان همکار و تقدیر و تشکر از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام که به کسوت بازنشستگی نائل آمدند، در روز شنبه ۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۰، در سالن شهید سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی برگزار ‌گردید

دکتر مجدفقیهی در ابتدا بیان کردند؛ ارتباطی که انسان‌ها با یکدیگر برقرار می‌کنند بخاطر نیازی است که در آنها وجود دارد. برخی افراد خودشان را به افراد ثروتمند نزدیک می کنند چون آرزوی ثروت دارند و عده‌ای نیز آرزویشان علم و معرفت است پس به دنبال علم و معرفت می‌روند.

عضو هیات علمی دانشگاه معارف اسلامی در ادامه گفت؛ اگر انسان فلسفه حیات را بفهمد، آن زمان است که رابطه با انسانهای برگزیده در ذهنش ضروری می‌نماید و مانند کسی که تشنه علم و معرفت است و در جستجوی عالم است، او نیز چون در پی هدایت است در جستجوی انسان برگزیده خدا خواهد بود. در این زمان است که رابطه با معصوم برای او جدی می شود یعنی با معرفت به فلسفه حیات، به ضرورت ارتباط با معصوم می‌رسیم.

ایشان بیان کردند؛ زمانی که شناخت ظاهری به سیره معصومین حاصل شد، ثمره آن محبت به معصومین می‌شود و محبت، تبعیت و اطاعت را در انسان ایجاد می‌کند. در این زمان سنخیتی بین محب و محبوب شکل می‌گیرد که زمینه ورود به معرفت باطنی را فراهم می‌نماید.

پس از صحبت‌های دکتر مجدفقیهی، به‌مناسبت روز گرامیداشت مقام زن، از زحمات و تلاش‌های بانوان همکار در دانشگاه، سرکار خانم دکتر مصباحی، سرکار خانم دکتر عواطفی و سرکار خانم محمدی، توسط ریاست و معاونین دانشگاه، تجلیل و قدردانی به‌عمل آمد.

پایان‌بخش این مراسم، تقدیر و تشکر از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین نکونام که به کسوت بازنشستگی نائل آمدند، بود.

برای دریافت فایل صوت اینجا کلیک نمایید.