پیام تسلیت به مناسبت ارتحال حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی

یکشنبه, ۴ مهر, ۱۴۰۰

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَهِ»

ارتحال عالم ربانی، فیلسوف فرزانه، علامه ذوفنون آیت‌الله حاج حسن حسن‌زادۀ آملی رحمت‌الله‌علیه، ضایعه‌ای دردناک و جبران‌ناپذیر برای ملت مؤمن ایران اسلامی به‌‍ شمار می‌‍‌آید.
این عارف سترگ و دانشمند فاخر، یکی از ذخایر بی‌بدیل حوزه‌های علمیه و جامعه علمی کشور بود که در محضر بزرگانی چون علامه طباطبایی رشد نمود و ثمره این تلمذ و ریاضت زاهدانه، آثار و تألیفات گرانسنگ ایشان است که متبلور ذات الهی و خلوص معنوی آن فقید وارسته می‌باشد.
دانشگاه معارف اسلامی، درگذشت این عالم فرزانه و عارف پارسا را به محضر شریف حضرت بقیه‌الله‌الاعظم(ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام، حوزه‌های علمیه، شاگردان و بیت معظّم و مکرّم آن بزرگوار، تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را مسألت می‌نماید.