آغاز سال تحصیلی جدید گرامی باد

شنبه, ۲۷ شهریور, ۱۴۰۰

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ
خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌‏اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد.

سوره مجادله، آیه ۱۱

با فرارسیدن بهار علم و سال نو تحصیلی، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی، توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی رونقی دوچندان می‌یابد. این ایام، متبلور زمانی برای هموار نمودن دانش‌پژوهی و جویندگی علم می‌باشد و تلاشگران این عرصه، با بهره‌گیری از دانش، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می‌سازند.
روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، ضمن گرامیداشت ایام سوگواری ماه صفر و پاسداشت هفته شکوهمند «دفاع مقدس»، آغاز سال تحصیلی و شروع سالی دیگر در تقویم تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان عزیز و نیز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه معارف اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی توأم با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهان است.

منبع خبر: روابط عمومی