اطلاعیه برگزاری آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری (تیر ۱۴۰۲)

سه شنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۱

به اطلاع دانشجویان محترم دکتری دانشگاه معارف اسلامی می‌رساند آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری در تاریخ چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲ در دانشگاه برگزار می‌گردد.
دانشجویان داوطلب می‌بایست برای شرکت در این آزمون، نسبت به تهیه کارت خرید به مبلغ:
ـ برای بار اول: ۷۰۰.۰۰۰ (هفتصد هزار) ریال
ـ برای بار دوم و دوم به بعد: ۱.۰۰۰.۰۰۰ (یک میلیون) ریال
از قسمت خرید کارت و پرداخت وجه سامانه پذیرش دانشگاه معارف اسلامی با عنوان پرداخت وجه آزمون داخلی زبان انگلیسی تخصصی دکتری (تیر ۱۴۰۲) اقدام و شماره سریال کارت خرید را برای تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی دریافت نمایند.
بعد از پرداخت هزینه آزمون و دریافت سریال ثبت‌نام، برای ثبت‌نام در آزمون مربوطه از قسمت ثبت‌نام آزمون در سامانه پذیرش نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه اینترنتی و دریافت کدرهگیری اقدام فرمایید.

تذکرات مهم
• زمان ثبت‌نام: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۲
• تاریخ برگزاری آزمون: چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح
تا زمانی که کد رهگیری را دریافت نکرده‌اید، ثبت‌نام شما تکمیل نگردیده است.
وجه پرداختی در صورت انصراف یا غیبت در آزمون به‌هیچ‌وجه عودت داده نمی‌شود و برای شرکت در آزمون بعدی می‌بایست مجدداً وجه مربوط به ثبت‌نام پرداخت گردد.
دانشجویانی که برای بار اول اقدام به پرداخت وجه ثبت‌نام می‌نمایند ولی در آزمون شرکت نمی‌کنند، یک نوبت برایشان محاسبه می‌گردد و شرکت در آزمون بعدی، آزمون دوم آنها خواهد بود و با مبلغ جدید محاسبه می‌گردد.
دانشجویان دکتری ورودی سال ۱۴۰۱، امکان شرکت در این آزمون را ندارند.
این آزمون مختص دانشجویان دانشگاه معارف اسلامی می‌باشد و امکان شرکت دانشجویان سایر دانشگاه‌ها وجود ندارد.
برای دریافت منابع پیشنهادی آزمون با در دست داشتن فلش یا یک عدد دی‌وی‌دی خام، به کارشناس آموزش دکتری، جناب آقای مهربخش مراجعه نمایید. (۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵).
امکان اضافه شدن منابع پیشنهادی نیز وجود دارد؛ در صورت تغییر در منابع، اطلاع‌رسانی خواهد شد.
یکی از شروط شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه معارف اسلامی، ارائه گواهی قبولی در آزمون زبان انگلیسی تخصصی دکتری می‌باشد.
نمره قبولی در این آزمون ۶۰ از ۱۰۰ می‌باشد.

پرداخت هزینه آزمون و دریافت سریال ثبت‌نام

ثبت‌نام در آزمون