انتصاب مسئول دفتر امور خواهران دانشگاه معارف اسلامی

شنبه, ۲۱ فروردین, ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شاکری ریاست محترم دانشگاه، در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه که در روز پنج‌شنبه ۱۹ فروردین و با حضور تمامی اعضاء برگزار شد، طی حکمی، سرکار خانم مصباحی‌ را به عنوان «مسئول دفتر امور خواهران دانشگاه معارف اسلامی» منصوب نمودند.
ریاست محترم دانشگاه معارف اسلامی، در این جلسه ضمن اشاره به نیاز این دانشگاه به تشکیل واحد خواهران در جهت ارتباط با دانشجویان خواهر و رصد و انتقال امور مربوط به ایشان؛ رسیدگی به آسیب‌های موجود در بین دانشجویان خواهر، ارتباط با مراکز حوزوی خواهران، برگزاری مراسمات متناسب با ایشان، پیگیری مطالبات دانشجویی خواهران و اتخاذ تصمیمات صحیح در این زمینه را از مهمترین وظایف این واحد شمردند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شاکری در پایان سخنان خود، ضمن اشاره به توانمندی‌ها و مسئولیت‌پذیری سرکارخانم دکتر مصباحی‌، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون و سربلندی نمودند.

منبع خبر: روابط عمومی