اولین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه معارف اسلامی

یکشنبه, ۲۸ اسفند, ۱۴۰۱

پیشاپیش ضمن تبریک آغاز سال نو و همچنین فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اولین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه معارف اسلامی، شامل کارکنان (هیئت‌علمی و غیرهیئت‌علمی) و دانشجویان و همچنین خانواده مکرم کارکنان دانشگاه برگزار می‌گردد.

تذکرات کلی
۱. مسابقات در هفت بخش آوایی (۱۷ رشته)، معارفی (۱۲ رشته)، پژوهشی (۵ رشته)، فناوری (۲ رشته)، هنری (۷رشته)، ادبی (۴ رشته) و نوآفرینی قرآنی (یک رشته) برگزار خواهد شد. که به مرور عناوین رشته‌ها و نحوه برگزاری اطلاع‌رسانی خواهد شد.
۲. رشته‌های حفظ بخش آوایی و تمام بخش معارفی به صورت امتحان کتبی مجازی برگزار خواهد شد.
۳. شروع جشنواره از ماه مبارک رمضان و از رشته‌های کتبی می‌باشد.
۴. زمان و منبع دو رشته از بخش معارفی به صورت زیر می‌باشد.

ـ بخش معارفی رشته «تفسیر قرآن کریم» از منبع «کتاب تفسیر نور استاد قرائتی سوره حمد و بقره»

روز سه‌شنبه ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۲، رأس ساعت ۱۳

دانلود منبع ـ سوره حمد

دانلود منبع ـ سوره بقره

ـ بخش معارفی رشته «سیره معصومین(ع)» از منبع «کتاب انسان ۲۵۰ ساله ـ سخنان مقام معظم رهبری، تنظیم مرکز صهبا، ویرایش دوم ۱۳۹۱ ـ از ابتدا تا انتهای فصل هشتم»

روز سه‌شنبه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۲، راس ساعت ۱۳

دانلو منبع ـ انسان ۲۵۰ ساله

۵. منابع، زمان آزمون و نحوه برگزاری سایر رشته‌های جشنواره به مرور اطلاع‌رسانی خواهد شد.
۶. جهت شرکت در مسابقه نیازی به پیش ثبت‌نام نمی‌باشد و در تاریخ فوق با ورود به سامانه امتحان مجازی، می‌توانید در مسابقه شرکت کنید.
۷. لینک شرکت در امتحان روز و ساعت برگزاری فعال خواهد شد.
۸. در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام در مورد مراحل دریافت وام، از طریق کانال‌های ارتباطی زیر اقدام نمایید.
شماره تلفن تماس: ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۱۰
ارسال پیام در پیام رسان ایتا:
شماره: ۰۹۹۰۲۳۵۱۵۸۸ (فقط ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا)
آی دی ایتا: @stumaaref
کانال اطلاع‌رسانی ویژه جشنواره در پیام‌رسان ایتا: https://eitaa.com/Quranmaarefun

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی