برگزاری کارگاه آموزشی «آشنایی با قوانین و مقررات نگارش و تدوین پایان‌نامه» اختصاصی دانشجویان کارشناسی‌ارشد ورودی ۱۴۰۰ (ویژه خواهران)

دوشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۰

بر اساس مصوبات شورای آموزشی دانشگاه معارف اسلامی تمام دانشجویان ملزم به گذراندن کارگاه روش پایان‌نامه‌نویسی هستند و شرط تصویب موضوع پایان‌نامه، منوط به شرکت در کارگاه فوق می‌باشد.

توجه: این کارگاه اختصاصی دانشجویان کارشناسی‌ارشد ورودی سال ۱۴۰۰ است.

تذکرات:
۱. در پایان دوره به مخاطبین گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.
تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد.
۲. جهت سؤالات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ آقای مهربخش تماس بگیرید.

زمان برگزاری: چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ از ساعت ۱۴ الی ۱۸
مدرس دوره: جناب آقای دکتر سراقی
برگزار کننده: مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی
نحوه برگزاری: بخشی به‌صورت حضوری و در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی و بخشی دیگر به صورت آنلاین، با استفاده از نرم‌افزار کلاس مجازی Adobe Connect.
تذکر مهم: برای ورود به کارگاه در قسمت Guest (مهمان) با نام و نام خانوادگی خود وارد شوید.

لینک ورود به کارگاه آموزشی آنلاین

بابت ورود به کارگاه آموزشی به صورت مجازی، آموزش‌های مورد نظر را مطالعه فرمایید:

لینک ورود به صفحه آموزش‌ها