برگزاری کارگاه آموزشی «روش تدریس» (ویژه خواهران)

سه شنبه, ۲ اسفند, ۱۴۰۱

با توجه به مصوبات و قوانین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، لازمه تدریس در دانشگاه «مجوز تدریس» است. برای اخذ این مجوز (که باید از طریق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اقدام و صورت پذیرد) نیاز به طی کردن مراحلی است و یکی از این مراحل، گذراندن کارگاه «روش تدریس» می‌باشد. لذا در این راستا مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری این کارگاه در مورخ ۱۷ الی ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ توسط استاد محترم جناب آقای دکتر صادق ملکی نموده است.

زمان و ساعات برگزاری:

چهارشنبه ۱۷ اسفند: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸
پنجشنبه ۱۸ اسفند: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸
جمعه ۱۹ اسفند: از ساعت ۸ الی ۱۲

مدرس دوره: جناب آقای دکتر صادق ملکی

نحوه برگزاری: فقط به‌ صورت حضوری و در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی طبقه ۴ سالن امام رضا (علیه‌السلام)

تذکرات:

۱. دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده‌اند، در صورت ارائه گواهی، از گذراندن کارگاه معاف می‌باشند.
۲. در پایان دوره به مخاطبین، گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.
۳. این کارگاه به مدت ۳ روز و در مجموع ۲۰ ساعت (مفید) است.
۴. در صورت غیبت بیش از ۲ ساعت (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد. در صورت غیبت کمتر از این میزان از ساعات حضور شما در کارگاه کسر و در گواهی پایان دوره درج خواهد شد.
۵. لازم به ذکر است که شرکت در این کارگاه برای دانشجویان جاری دانشگاه کاملاً رایگان است ولی در صورت ثبت‌‌نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از دانشجو دریافت می‌گردد.
۶. چون ظرفیت کارگاه محدود است اولویت با دانشجویانی است که زودتر اقدام به ثبت‌نام کنند.
۷. تلفن تماس جهت پاسخگویی به سؤالات و ثبت‌نام در کارگاه: ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ آقای مهربخش.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد