بیانیه دانشگاه معارف اسلامی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات روز ۲۸ خرداد۱۴۰۰

پنجشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۰

بسم الله الرحمن الرحیم

رویداد سرنوشت‌ساز و تأثیرگذار انتخابات، بار دیگر فرصتی برای تجلی اراده ملی، حراست از مردم‌سالاری دینی و تحقق جمهوری اسلامی فراهم آورده است.
حضور پرشور آحاد مردم در عرصه‌های گوناگون، به‌ویژه در انتخابات – برای تحقق اراده ملی و مردم‌سالاری دینی – از عرصه‌هایی است که ملت بزرگ ایران در گام اول انقلاب آن را در زمره وظایف عقلی، شرعی، ملی و انقلابی، غفلت‌ناپذیر تلقی کرده و با حضور هوشمندانه در انتخابات، همواره عزت، عظمت و اقتدار میهن اسلامی را به رخ جهانیان کشیده است. اینک در گام دوم انقلاب، مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی، پرشورتر از همیشه و برای صیانت از آرمان‌های امامین انقلاب و حفظ و پاسداشت میراث شهیدان، بی‌تردید با حضور حداکثری و آگاهانه خود در پای صندوق‌های رأی در انتخابات روز ۲۸ خردادماه، نویدبخش کشوری مقتدر خواهند بود.
دانشگاه معارف اسلامی ضمن دعوت از آحاد مردم و دانشگاهیان برای مشارکت گسترده در پای صندوق‌های رأی، آرزوی رفع مشکلات را با انتخاب رئیس جمهوری انقلابی از خدای متعال مسئلت می نماید.

روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی

منبع خبر: روابط عمومی