تقدیر از آثار ممتاز دانشگاه معارف اسلامی در بیست‌وسومین همایش کتاب سال حوزه

یکشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۰

در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه، از صاحبان آثار ممتاز در همایش کتاب سال حوزه علمیه، تقدیر به عمل آمد. در بیست و سومین همایش کتاب سال حوزه، هفت اثر از آثار پژوهشی تولید شده در دانشگاه معارف اسلامی رتبه شایسته تقدیر و شایسته تحسین را کسب کردند.
ریاست محترم دانشگاه در این جلسه تصریح کردند که این شمار از موفقیت توسط محققان دانشگاه معارف اسلامی، که در نسبت‌سنجی با مراکز دیگر، آمار قابل‌توجهی می‌باشد، نشان از ارتقاء مستمر کیفی آثار دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان همکار این دانشگاه دارد و این امتیاز و افتخار برای مسئولین دانشگاه بسیار ارزشمند و مایه خرسندی است. گفتنی است سال گذشته نیز پنج اثر در این همایش به کسب رتبه موفق شده بودند.
معاونت پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی، با حمایت ریاست محترم دانشگاه، ضمن تبریک و تقدیر از محققان ارجمند، چاپ این آثار را در دستور کار خود قرار داده و امید تولید آثار غنی‌تر و مؤثرتر در قلمرو مأموریت دانشگاه به قلم محققان توانمند این دانشگاه را دارد.