یکشنبه, ۲۵ مهر, ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی؛ در راستای توسعه همکاری دانشگاه معارف اسلامی با دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نشستی با حضور حجت‌الاسلام دکتر تقوی مسئول نهاد نمایندگی در دانشگاه فرهنگیان، حجت‌الاسلام دکتر شریفانی مسئول نهاد نمایندگی در دانشگاه آزاد اسلامی و جناب آقای عیسوند معاون نهاد نمایندگی در دانشگاه پیام‌نور، روز پنج‌شنبه ۲۲ مهرماه در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.
در این نشست مقرر گردید که دانشگاه معارف اسلامی در راستای بومی‌سازی و استفاده بهتر دانشجویان از دروس معارف، به تولید محتوای متناسب با رشته‌های آموزشی بپردازد. همچنین در این جلسه پیرامون ارتقای مهارتهای تدریس اساتید دروس معارف در دانشگاه‌ها و ایجاد تحول در ارتقای شیوه‌های آموزشی با توجه به وضعیت موجود آموزشی نکاتی مطرح گردید.
از دیگر موضوعات مورد گفتگو در این نشست، بحث و تبادل‌نظر در خصوص به‌کارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاه معارف اسلامی جهت تدریس دروس معارف در دانشگاه‌ها بود.

منبع خبر: روابط عمومی