ششمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار

دوشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۰

با گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر و امام شهیدان(ره)، به منظور ارج نهادن به فعالیت‌ها و تلاش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر «ششمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار» برگزار می‌گردد.
دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر کلیه مقاطع تحصیلی علاقه مند به شرکت در جشنواره مذکور، ضروری است پس از مطالعه دقیق دستورالعمل اجرایی مربوطه، و در صورت دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دستورالعمل مذکور، تقاضانامه ثبت‌نام را به دقت تکمیل نموده و به همراه کلیه مدارک و مستندات مربوط، حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۱۵ آذر ‏۱۴۰۰ به مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی (طبقه سوم، اتاق ۳۱۵) تحویل نمایند.
تأکید می‌گردد با عنایت به محدودیت برنامه زمانی تنظیم شده، تاریخ مذکور قطعی و غیرقابل تمدید می‌باشد.

دستور العمل اجرایی

دانلود فرم تقاضانامه