مراسم سوگواری به مناسبت وفات پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)

چهارشنبه, ۶ مهر, ۱۴۰۱

به مناسبت وفات پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) مراسم سوگواری در روز شنبه ۲ مهرماه، با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بنیانی در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی در ابتدای سخنان خود با اشاره به آیه ۱۱ سوره رعد که می‌فرماید: «إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛ در حقیقت‏ خدا حال قومى را تغییر نمى‏‌دهد تا آنان حال خود را تغییر دهند»؛ سرنوشت هر قومی را وابسته به اعمال خود دانستند و با استفاده از این آیه به شرح و توضیح عاقبت اقوامی که با عدم بصیرت، آینده و سرنوشت خود را به نابودی کشاندند، پرداختند.
دکتر بنیانی در ادامه صحبت‌های خود فریب‌های دنیوی را عامل از دست دادن بصیرت خواندند و عدم بصیرت را علت اصلی از دست رفتن دین و معنویات معرفی نمودند. ایشان مسائل دنیوی را باعث کور شدن چشم بصیرت و بصریت را شاه کلید حفظ دین دانستند و برای پیشگیری از ضعیف شدن ایمان، عدم توجه به امیال دنیوی را بهترین راه حل دانستند.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی