مراسم عزاداری به‌مناسبت وفات حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها

دوشنبه, ۱۶ آبان, ۱۴۰۱

به‌مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، مراسمی در روز شنبه ۱۴ آبان‌ماه با سخنرانی و مرثیه‌سرایی حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضایی‌مهر در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضایی‌مهر در این مراسم ضمن بیان روایتی از امام صادق علیه‌السلام در خصوص ارزش عبادت در زمان غیبت امام عصر، به بیان وظایف شیعیان در عصر غیبت پرداختند.
عمار ساباطی از یاران امام صادق (علیه‌السلام) می‌گوید: از امام صادق (علیه‌السلام) پرسیدم: «کدام یک برتر است، اینکه عبادت در سرّ باشد و همراه امام پنهان در دولت باطل، یا عبادت در هنگام ظهور حق و دولت آشکار او با امام ظاهر؟ ایشان فرمودند: «ای عمار، صدقه در پنهان بالاتر است از صدقه آشکار، لذا به خدا قسم! عبادت شما در سرّ بالاتر است از عبادت آشکارای شما… ».
پایان‌بخش این مراسم ذکر مصیبت و مرثیه‌خوانی ایام وفات بانوی کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها بود.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی