نشریه شماره ۴۳ فصلنامه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی به زودی منتشر خواهد شد

پنجشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۰

چهل‌وسومین شماره فصلنامه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی (تابستان ۱۴۰۰) با مشخصات و مقاله‌های ذیل منتشر خواهد شد.

صاحب امتیاز: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ـ دانشگاه معارف اسلامی

مدیر مسئول: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر روح‌الله شاکری

سردبیر: حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین دکتر محمدرضا جباری

دبیر تحریریه: دکتر محمدحسین دانش‌کیا

کارشناس فصلنامه: آقای علی محمدی

عنوان مقاله نویسندگان

رتبه / گروه / محل خدمت

۱

اصول و مؤلفه‌های پژوهش تمدّن‌ساز در اندیشه حضرت آیت الله خامنه‌ای – محمدمهدی ولی زاده

– ابوالقاسم ولی زاده

– زهرا مرندی

– دانشجوی کارشناسی ارشد اخلاق اسلامی دانشگاه معارف اسلامی و دانش آموخته سطح سه حوزه علمیه قم. (نویسنده مسئول)

– استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه ارومیه.

– دانش آموخته سطح دو و پژوهشگر حوزه علمیه خواهران قم

۲

مواجهه مسلمانان با بودیسم در عصر فتوحات و سده‌های نخستین اسلامی – فهمیه حمیدی

– امیرحسین حاتمی

– دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تاریخ ایران اسلامی، دانشگاه بین المللی امام خمینی.

– استادیار گروه تاریخ دانشگاه بین المللی امام خمینی و مدرس دروس معارف اسلامی.(نویسنده مسئول)

۳

واکاوی نقش ائمه اطهار(ع) در ارتقاء منزلت اجتماعی«اُمّ ولدها» با تاکید بر مادران ائمه(ع) – ملیحه دانشمند

– شهربانو دلبری

– سیدحسین رئیس‌السادات

– دانشجوی دکتری تاریخ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد.

– استادیار گروه تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و مدرس دروس معارف اسلامی. (نویسنده مسئول)

– استادیار گروه تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد و مدرس دروس معارف اسلامی.

۴

دریانوردی و امور مرتبط با آن در اندلس، از آغاز ورود اسلام تا پایان دوره امویانِ ‌اندلس (۴۲۲-۹۲ق) علی‌رضا روحی دانشیار گروه تاریخ، فرهنگ و تمدن ملل اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و مدرس دروس معارف اسلامی

۵

روایات عاشورایی الطبقات الکبری ابن‌سعد در سنجه نقد (بازه زمانی پیش از عاشورا) محسن رفعت استادیار گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه حضرت معصومه سلام الله علیها و مدرس دروس معارف اسلامی.

۶

درآمدی نو بر تاریخ‌نگری و تاریخ‌نگاری فضل‌الله‌بن‌روزبهان خُنجی با تکیه بر تاریخ عالم‌آرای‌امینی – محدثه پاینده

– سید علیرضا ابطحی

– ناصر جدیدی

– دانشجوی دکتری تاریخ، واحد نجف‌آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف‌آباد، ایران و مدرس دروس معارف اسلامی.

– استادیار گروه تاریخ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف‌آباد، ایران و مدرس دروس معارف اسلامی (نویسنده مسئول).

– دانشیار گروه تاریخ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف‌آباد، ایران و مدرس دروس معارف اسلامی.

جهت مشاهده چکیده مقالات در دست چاپ اینجا کلیک نمایید.