نشریه شماره ۶۳ «مطالعات انقلاب اسلامی» به‌زودی منتشر خواهد شد

چهارشنبه, ۲۴ شهریور, ۱۴۰۰

شصت و سومین شماره فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات انقلاب اسلامی (زمستان ۱۳۹۹) با مشخصات و مقاله‌های ذیل منتشر می‌گردد:

صاحب‌امتیاز: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ـ دانشگاه معارف اسلامی

مدیرمسئول: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر روح‌الله شاکری

سردبیر: دکتر مصطفی ملکوتیان

دبیر تحریریه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حسین ارجینی

کارشناس فصلنامه: دکتر عیسی مولوی وردنجانی

ردیف عنوان نویسنده رتبه و محل خدمت
۱ روندپژوهی خطرات ژئوپلیتیکی پیش روی جمهوری اسلامی ایران در غرب آسیا در افق ۱۴۰۴ فرشته میرحسینی دانشجوی دکتری مطالعات سیاسی دانشگاه شاهد و مدرس گروه معارف اسلامی.
محمدرحیم عیوضی استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه شاهد و مدرس گروه معارف اسلامی.
عباس کشاورز شکری دانشیار گروه علوم سیاسی دانشگاه شاهد،
۲ سناریوهای آینده اسلام و مسلمانان در اروپای غربی محمدرضا مجیدی دانشیار دانشکده مطالعات منطقه¬ای دانشگاه تهران و مدرس گروه معارف اسلامی.
الهه خانی آرانی

دانش آموخته دکتری مدرسی معارف اسلامی گرایش انقلاب اسلامی،
محمد عبدالهی دانشجوی دکتری اندیشه سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.
۳ تحلیل ساختار اجتماعی حاکم بر حوزۀ خلیج فارس با تاکید بر روابط ایران و عربستان محسن نصراصفهانی استادیار گروه معارف، دانشگاه پیام نور، ایران.
۴ فلسفه بیانیه گام دوم با تأکید بر مقاصد بین المللی انقلاب اسلامی سید احمد رهنمایی دانشیار گروه علوم تربیتی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و مدرش گروه معارف اسلامی
۵ وظیفه حکومت اسلامی نسبت به تأمین امنیت در فضای سایبر با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سعید حسنی استادیار گروه معارف و تربیت اسلامی، دانشگاه فرهنگیان، اراک.
نورالله کریمیان کریمی عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه اراک.
۶ تحلیل عزت و استکبار ستیزی در بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت آیه ۲۹ سوره فتح محمد کاکاوند استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه ملایر.
۷ تحلیل و نقد برداشت‌های سیاسی مجاهدین‌خلق (منافقین) از خطبه۱۶ نهج‌البلاغه رضا کریمی دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته نهج البلاغه دانشگاه میبد، یزد.
یحیی میرحسینی استادیار گروه علوم قرآن و حدیث، دانشکده الهیات، دانشگاه میبد، میبد، ایران.
۸ معمای حزب در اندیشه‌ی رهبران انقلاب اسلامی: تحلیل بر اساس جریان عادلانه‌ی قدرت در جامعه محسن ردادی

استادیار گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مدرس گروه معارف اسلامی
روح‌الله فرهادی استادیار دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدرس گروه معارف اسلامی
۹ بررسی و تحلیل جایگاه حکومت در فلسفه سیاسی علامه طباطبایی سید جواد میر خلیلی استادیار گروه معارف و علوم انسانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران).
۱۰ تاملی بر دو نظریه دولت و ولایت بر اساس چارچوب فهم نظریات سیاسی اسپریگنز حسین جوان آراسته

دانشیار گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
اسماعیل عسگری رنانی دانشجوی دکتری حقوق عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قم.

جهت مشاهده چکیده مقالات در دست چاپ اینجا کلیک نمایید.