کتاب درسی «اندیشه اسلامی ۱» منتشر شد

سه شنبه, ۹ آذر, ۱۴۰۰

قرآن کریم سرچشمه معرفت به حقایق متعالی توحیدی است. تکیه بر مبانی قرآنی، ویژگی ناگزیر در هر اثر تحقیقی در نظام فرهنگ و معرفت دینی اسلام است و همه محققان دین‌شناس در تاریخ اسلام، این اصل را سرلوحه فعالیت‌های مختلف خود قرار داده‌اند. در منظومه دروس معارف اسلامی نیز متون تولیدی در گرایش مبانی نظری اسلام، هویت حقیقی خود را در ابتنا بر منابع اصیل فرهنگ اسلامی و در رأس این منظومه، قرآن و سنت می‌دانند و این اثر با این ویژگی به جامعه اساتید محترم معارف اسلامی و دانشجویان گرامی ارائه شده است.
این اثر با رویکرد قرآنی تدوین یافته است. استناد و بهره‌برداری حداکثری از متن قرآن کریم در ارائه دو اصل اعتقادی توحید و معاد وجهه اصلی این تالیف بوده است. بخش خداشناسی، توسط آقای دکتر علیرضا نوبری و بخش معاد، توسط حجت‌الاسلام دکتر کلانتری تدوین یافته است.