کتاب «مدل‌های روش‌شناختی تولید علوم انسانی اسلامی در پرتو حکمت و اجتهاد» منتشر شد

شنبه, ۲۳ اسفند, ۱۳۹۹

کتاب «مدل‌های روش‌شناختی تولید علوم انسانی اسلامی در پرتو حکمت و اجتهاد» اثر خانم دکتر عبدلی منتشر شد.
این اثر در قالب رساله دکتری نویسنده محترمه در گروه مبانی نظری اسلام دانشگاه معارف تدوین شده بود، با نظارت علمی استاد عبدالحسین خسروپناه تدوین و دفاع شده بود. محقق در این اثر، به تبیین نظریه‌های موجود در عرصه چیستی و بایستگی‌های علوم انسانی اسلامی اشاره کرده و الگوی حکمی اجتهادی را انتخاب و با تمرکز مؤلفه روش و نقش آن در فرایند تولید علوم انسانی اسلامی، با تأکید بر مدل‌های روش‌شناختی کوشیده است فرایندی را انتخاب و ارائه کند. اثر در پنج فصل سامان یافته که عبارتند از: کلیات و مفاهیم، مؤلفه‌های مدل‌شناختی در تولید علوم انسانی اسلامی، استکشاف مدل‌های اجتهادی از رویکردهای اجتهادی، ارزیابی روش‌شناختی مدل‌های اجتهادی و جمع‌بندی و نتیجه‌گیری. یادآور می‌شود این اثر در جشنواره کتاب سال حوزه علمیه به عنوان اثر شایسته تقدیر انتخاب شد. دانشگاه معارف اسلامی ضمن تبریک به نویسنده، بدین‌وسیله از حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین استاد خسروپناه جهت راهنمایی و نظارت علمی بر اثر تقدیر و تشکر می‌کند.