حضور در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان با شعار «هیهات منا الذله»

دوشنبه, ۱۴ آبان, ۱۳۹۷

جمعی از اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه معارف اسلامی، همزمان با سی و نهمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره)، در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی شرکت کردند.

مردم آزاده کشورمان در روز ۱۳ آبان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با سر دادن شعار «هیهات من الذله» ایستادگی خود را در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی و یزید زمانه اعلام نمودند.

در این راهپیمایی دانش آموزان و دانشجویان با در دست داشتن پرچم سه رنگ و سربندهایی که نشانه ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار است و با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر استکبار و مرگ بر اسرائیل، بار دیگر ضمن ابراز انزجار خود از آمریکای خبیث، اعلام کردند که در مقابل هر ظلمی ایستاده اند و سر تسلیم فرود نخواهند آورد.

منبع خبر: مدیریت دانشجویی فرهنگی