انتخاب دانشجوی ممتاز علمی و فرهنگی (آخرین مهلت ۱۱ آذر ۱۴۰۰)

سه شنبه, ۲ آذر, ۱۴۰۰

به مناسبت روز دانشجو و هفته پژوهش در نظر است از دانشجویان ممتاز و فعال در عرصه‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو و همچنین هفته پژوهش، تجلیل به عمل آید.

تذکرات مهم
۱. انتخاب دانشجوی ممتاز علمی و فرهنگی براساس بالاترین امتیازهای کسب شده و فارغ از گرایش تحصیلی خواهد بود.
۲. آخرین فرصت زمان ارسال فرم و مستندات آن پایان وقت اداری روز پنج‌شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۰ می‌باشد.
۳. دریافت و تکمیل فرم و ارسال مستندات تماماً با توجه به شرایط کرونا، بصورت الکترونیکی می‌باشد، لطفا از مراجعه حضوری خودداری نمایید.
۴. فایل فرم تکمیل شده بهمراه مستندات را حداکثر تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه ۱۱/۹/۱۴۰۰ به آدرس پست الکترونیکی مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ارسال نمایید. (stu@maaref.ac.ir)
۵. فایل ثبت‌نام پرینت و سپس بعد از تکمیل حتماً به صورت اسکن شده و واضح به همراه فایل اسکن سایر مدارک و مستندات (با وضوح ۲۰۰) ارسال گردد.
بدیهی است فایل‌های مخدوش و ناخوانا از روند داوری حذف خواهند شد.
۶. امکان شرکت برای برگزیدگان دوره‌های قبل مقدور نمی باشد و در صورت ارسال مدارک از روند داوری حذف خواهند شد.
۷. پیوست‌های مرتبط به فعالیت بخش‌های «پژوهشی» و «فرهنگی» در دو فایل مجزا فشرده (زیپ) و ارسال شود.
۸. به فرم‌های ناقص و ارسالی پس از ۱۱ آذرماه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
۹. در بخش پژوهشی جهت کسب امتیازات بالاتر حتما فایل پی دی اف کامل آثار (شامل کتاب و مقاله) جهت بررسی و کسب امتیاز محتوا، علاوه بر گواهی های چاپ (مقاله) ارسال شود.
۱۰. فقط فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی صورت گرفته در مقطع تحصیلی فعلی پذیرفته می‌شود.
۱۱. به فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی بدون ارائه مستندات معتبر امتیازی تعلق نمی‌گیرد.
۱۲. در بخش آموزشی به معدل (کل یا ترمی) کمتر از ۱۷ امتیازی تعلق نمی‌گیرد.

فرم انتخاب دانشجوی ممتاز علمی و فرهنگی

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی