برگزاری جلسه نقد کتاب «کلام جدید»

شنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۲

جلسه نقد کتاب «کلام جدید» نوشته دکتر یوسفیان، به همت گروه‌ تخصصی کلام و با همکاری دانشگاه تهران، مؤسسه امام خمینی(ره) و دانشگاه معارف اسلامی در روز چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲ با حضور دکتر شاکری، دکتر گرامی، دکتر جبرئیلی، دکتر یوسفیان، دکتر دانشور و پاهنگ، در محل دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر گرامی به عنوان دبیر جلسه کلیاتی پیرامون کتاب بیان کردند و دکتر یوسفیان در مورد چگونگی تالیف کتاب توضیحاتی ارائه دادند.
در ادامه دکتر دانشور و دکتر جبرئیلی با ارائه نظرات خود پیرامون نقاط ضعف و قوت کتاب، به نقد آن پرداختند و پس از آن دکتر یوسفیان به نقدها پاسخ دادند.
همچنین برخی نکات توسط سایر افراد حاضر در جلسه و افرادی که به صورت مجازی در جلسه شرکت داشتند مطرح گردید و بدان پاسخ داده شد. در انتهای هر بخش و نیز پایان جلسه خلاصه و جمع بندی مباحث توسط دکتر گرامی ارائه شد.