برگزاری مراسم به‌مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها

دوشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۰

به‌مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) مراسمی در روز چهارشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۰ با سخنرانی حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین دکتر جدیری (عضو هیأت علمی دانشگاه معارف اسلامی) و مرثیه‌سرایی مداح اهل‌بیت جناب آقای بخشاوند در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.
دکتر جدیری در ابتدا بیان کردند؛ حضرت زهرا(س) یک الگوی بی‌نظیری برای آحاد مردم هستند. ایشان نه تنها الگو برای زنان و مردان، بلکه برای ائمه علیهم‌السلام نیز الگو هستند، امام زمان(عج) در توقیعی آورده‌اند که مادرم فاطمه(س) برای من اسوه حسنه است.
عضو هیأت علمی دانشگاه معارف اسلامی بیان داشتند: سبک زندگی حضرت زهرا(س) برای ما الگو است به همین دلیل حضرت زهرا(س) علاوه بر ام‌المؤمنین بودن، ام‌ابیها هم هستند و این به این معنی است که ایشان نه تنها مادر حَسنین و زِینبین هستند، بلکه مادر مؤمنین نیز هستند.
ایشان در بخش پایانی سخنان خود به تبیین نقش مادران در جامعه پرداخت و گفت؛ مادر بودن یک شأن بسیار مهم در جامعه بشری است.
برای شنیدن و دریافت صوت اینجا کلیک نمایید.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی