برگزاری مراسم روز دانشجو

شنبه, ۱۹ آذر, ۱۴۰۱

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با برنامه‌های تریبون آزاد دانشجویی، پاسخ به پرسش‌های دانشجویان، تقدیر از دانشجویان ممتاز علمی، فرهنگی و ورزشی با سخنرانی ریاست دانشگاه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شاکری در روز دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱ در سالن سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.
در این مراسم جناب آقای یوسف‌زاده، جناب آقای کارکن و سرکار خانم قیصری به نمایندگی از طرف کل دانشجویان و سرکار خانم مطهری از طرف کانون بانوان و جناب آقای رحمانیان از بسیج دانشجویی به ایراد سخن پرداختند و دغدغه‌ها، نظرات و پیشنهادات دانشجویی خود را عنوان کردند.

در ادامه جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر شاکری ریاست محترم دانشگاه به اشکالات و سؤالات دانشجویان پاسخ دادند.
ایشان بیان داشتند؛ تلاش مسئولین دانشگاه بر این است که زمینه بهره‌مندی دانشجویان از فضای علمی و فرهنگی دانشگاه به گونه‌ای باشد که دانشجویان بدون دغدغه به مسایل علمی بپردازند تا بتوانند در آینده به انقلاب و مردم خدمت کنند.
در پایان جلسه از دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی در مقاطع دکتری و کارشناسی‌ارشد و مسابقات ورزشی تجلیل به عمل آمده و هدایایی به رسم یاد بود به ایشان تقدیم گردید.

دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی:
مقطع ارشد:
نفر اول: سرکار خانم حکیمه کاوندی؛
نفر دوم: سرکار خانم معصومه مرادی؛
شایسته تقدیر: جناب آقای محسن کوهنجانی.

مقطع دکتری:
نفر اول: جناب آقای روح الله شهریاری؛
نفر دوم: جناب آقای محمدعلی همدانی؛
نفر سوم: سرکار خانم طیبه قائمی بافقی.

فعال فرهنگی:

سرکار خانم طیبه قائمی بافقی.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی