برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و روز وحدت حوزه و دانشگاه

یکشنبه, ۳ دی, ۱۴۰۲

به‌مناسبت هفته پژوهش و فناوری و روز وحدت حوزه و دانشگاه و به همت معاونت پژوهشی دانشگاه معارف اسلامی، مراسم گرامیداشتی در روز چهارشنبه ۲۹ آذرماه در سالن امام رضا علیه‌السلام این دانشگاه برگزار ‌گردید.
در ابتدای این مراسم، گزارش عملکرد یکساله معاونت پژوهشی توسط معاون محترم پژوهش جناب آقای دکتر کمالی مطرح شد.
سپس حجت‌الاسلام دکتر شاکری رئیس محترم دانشگاه درباره اهمیت پژوهش و رسالت دانشگاه معارف در قبال فعالیت‌های پژوهشی سخنانی ایراد نمودند.
در ادامه مراسم نیز فصلنامه برگزیده معرفی شد و از آقای دکتر دانش‌کیا دانشیار گروه تاریخ و تمدن اسلامی به عنوان دبیر تحریریه و مدیر داخلی فصلنامه «تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی» و همچنین از آقای دکتر فلاح دانشیار گروه اخلاق اسلامی به عنوان استاد برتر پژوهشی و از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری به شرح ذیل تقدیر به‌عمل آمد.
همچنین در این جلسه از آثار پژوهشی منتشر شده طی یک سال گذشته رونمایی شد.

فهرست پایان‌نامه‌ها و رساله‌های برتر دفاع شده در بازه زمانی آذر ۱۴۰۱ تا آذر ۱۴۰۲

ردیف

عنوان دانشجو مقطع

گروه