برگزاری وبینار «تحول در نظام آموزش‌عالی با رویکرد تمدنی»

چهارشنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۰

وبینار «تحول در نظام آموزش عالی با رویکرد تمدنی» با سخنرانی جناب آقای دکتر همایون (استاد تمام دانشگاه امام صادق(ع))، روز سه‌شنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار گردید.
جناب آقای دکتر محمدهادی همایون، مقوله علم را به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های تمدن‌سازی، از زمان انبیاء تا عصر حضور ائمه(علیهم السلام) و بعد از انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار دادند.
استاد تمام دانشگاه امام صادق(ع)، نقش حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها را در تحول نظام آموزش‌عالی، هم از حیث محتوا و هم در قالب اجرایی بسیار برجسته عنوان کردند.
ایشان با تأکید بر روایات ضمن تشریح جایگاه علم در عصر ظهور، نقش ایرانیان را در توسعه و تولید علم موثر خواندند.
در پایان این نشست دکتر همایون ضمن پاسخ به سؤالات، اولویت‌بندی در ابعاد مختلف نظام آموزش‌عالی را از اهم مباحث تحول در این حوزه یاد کردند.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی