برگزاری کارگاه آموزشی «روش تدریس» (ویژه برادران)

دوشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۰

با توجه به مصوبات و قوانین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، لازمه تدریس در دانشگاه «مجوز تدریس» است. برای اخذ این مجوز (که باید از طریق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اقدام و صورت پذیرد) نیاز به طی کردن مراحلی است و یکی از این مراحل، گذراندن کارگاه «روش تدریس» می‌باشد.
در این راستا مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری کارگاه فوق کرده است که این کارگاه در تاریخ‌های ۱۶ الی ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

تذکرات
۱. دانشجویانی که در مراکز معتبر دیگر این دوره را گذرانده‌اند، در صورت ارائه گواهی، از گذراندن کارگاه معاف می‌باشند.
۲. در پایان دوره به مخاطبین، گواهی شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.
تبصره: در صورت غیبت بیش از ۳۰ دقیقه (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد.
۳. چون ظرفیت کارگاه محدود است اولویت با دانشجویانی است که زودتر اقدام به ثبت‌نام کنند.
۴. تلفن تماس جهت پاسخگویی به سؤالات و ثبت‌نام در کارگاه: ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ آقای مهربخش.

زمان و ساعات برگزاری
شنبه ۱۶ بهمن: از ساعت ۱۴ الی ۱۸
یکشنبه ۱۷ بهمن: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸
دوشنبه ۱۸بهمن: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸