برگزاری کارگاه روش ارزشیابی تحصیلی (اختصاصی برادران)

چهارشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۲

بر اساس مصوبات معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی (نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها)، مبنی بر اینکه کلیه اساتید معارف اسلامی ملزم به گرفتن مجوز تدریس هستند و شرط اخذ مجوز تدریس گذراندن کارگاه‌های آموزشی از جمله روش ارزشیابی است.
لذا در این راستا معاونت آموزش دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری این کارگاه در مورخ عصر شنبه ۲۱ بهمن و عصر یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ گرفته است.

تذکرات
۱. این کارگاه به مدت ۲ روز و در مجموع ۸ ساعت (مفید) است.

محل برگزاری کارگاه: ساختمان دانشگاه، طبقه ۴، سالن امام رضا(ع).
مدرس دوره: جناب آقای دکتر صادق ملکی آوارسین.
روز برگزاری کارگاه: عصر شنبه ۲۱ بهمن و عصر یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲.
ساعات برگزاری دوره: ۱۳:۳۰ تا ۱۷:۳۰.

۲. در صورت غیبت بیش از نیم‌ساعت (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد و در صورت غیبت کمتر از این میزان از ساعات حضور شما در کارگاه کسر و در گواهی پایان دوره درج خواهد شد.
۳. لازم به ذکر است که شرکت در این کارگاه رایگان است ولی در صورت ثبت‌نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۱۰۰ هزار تومان از دانشجو دریافت می‌گردد.
۴. جهت ثبت‌نام با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ جناب آقای مهربخش تماس حاصل بفرمایید.
۵. اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

منبع خبر: معاونت آموزشی