برگزاری کارگاه «روش تدریس» ویژه برادران (مقطع دکتری)

سه شنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۱

با توجه به مصوبات و قوانین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، لازمه تدریس در دانشگاه «مجوز تدریس» است. برای اخذ این مجوز (که باید از طریق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اقدام و صورت پذیرد) نیاز به طی کردن مراحلی است و یکی از این مراحل، گذراندن کارگاه «روش تدریس» می‌باشد.
لذا در این راستا مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف اسلامی اقدام به برگزاری این کارگاه در مورخ ۱۳ الی ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ توسط استاد محترم جناب آقای دکتر صادق ملکی نموده است.

زمان و ساعات برگزاری
پنج‌شنبه ۱۳ بهمن: از ساعت ۱۴ الی ۱۸
جمعــه ۱۴ بهمن: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸
شنبــه ۱۵ بهمن: از ساعت ۸ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸

محل برگزاری
ساختمان دانشگاه معارف اسلامی ـ طبقه ۴ ـ سالن امام رضا علیه‌السلام.

تذکرات
۱. این کارگاه به مدت ۳ روز و در مجموع ۲۰ ساعت (مفید) است.
۲. در صورت غیبت بیش از ۲ ساعت (موجه یا غیرموجه) گواهی شرکت در کارگاه تعلق نمی‌گیرد. در صورت غیبت کمتر از این میزان از ساعات حضور شما در کارگاه کسر و در گواهی پایان دوره درج خواهد شد.
۳. لازم به ذکر است که شرکت در این کارگاه برای دانشجویان جاری دانشگاه کاملا رایگان است ولی در صورت ثبت‌نام و عدم شرکت در کارگاه مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از دانشجو دریافت می‌گردد.
۴. جهت ثبت‌نام با شماره تلفن ۳۲۱۱۰۲۰۱ ـ ۰۲۵ تماس بگیرید و یا به اتاق ۱۰۱ (آقای مهربخش) مراجعه نمایید.

منبع خبر: مرکز آموزش های آزاد