تسلیت به مناسبت درگذشت دکتر سید محمود سامانی

شنبه, ۱۰ دی, ۱۴۰۱

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

با نهایت تأسف و تأثر، به اطلاع می‌رساند، دکتر سید محمود سامانی که از فارغ‌التحصیلان، اساتید و فرهیختگان دانشگاه معارف اسلامی در حوزه تاریخ اسلام بود، پس از تحمل بیماری در پنجم دی‌ماه ۱۴۰۱ مقارن با شب شهادت مادرشان حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله‌علیها دار فانی را وداع گفتند و در حریم امن الهی آرام گرفتند.
پیکر ایشان در حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و با حضور گسترده خاندان، شاگردان، اساتید و جامعه علمی تشییع شد و سپس عازم مشهد گردید تا در جوار امام رئوفش در خانه ابدی آرام گیرد.
دانشگاه معارف اسلامی ارتحال این استاد کوشا و با اخلاق را به جامعه علمی، خانواده معزز و علاقمندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض کرده و از خدای متعال برای بازماندگان ایشان صبر و اجر جزیل و برای آن عزیز سفرکرده غفران و رحمت واسعه الهی را مسألت می‌کند.
امید که کوشش‌های خالصانه ایشان در تربیت شاگردان و نشر معارف اسلامی، سرمایه سعادت اخروی و حشر ایشان با پیشوایان معصوم (علیهم‌السلام) باشد.

منبع خبر: روابط عمومی