جلسه هم‌اندیشی گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی با دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱

شنبه, ۲۸ آبان, ۱۴۰۱

جلسه صمیمانه هم‌اندیشی دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱  با اعضای گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی روز چهارشنبه ۲۵ آبان در سالن امام رضا (علیه‌السلام) برگزار گردید.
در این جلسه دانشجویان محترم انتظارات خود را از گروه و دانشگاه بیان کردند، تشکیل کارگاه های روشی به صورت مستمر از ترم اول یا دوم ، اعلام ساعات دقیق مشاوره با اساتید در ترم جاری و …از مطالبات ایشان بود. تکمیل مطالعات فرهنگی و تمدنی از طریق اخذ سیر مطالعاتی تهیه شده از طرف گروه، شرکت فعال د رکلاس ها و تهیه تقریرات درسی به صورت انفرادی، مطالعه نشریات علمی در زمینه های تاریخی و تمدنی خصوصا نشریه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه معارف که ۴۷ نسخه از ان تاکنون منتشر شده و حداقل حاوی ۳۰۰ مقاله در این زمینه است، شرکت فعال در برنامه های انجمن تمدن و درخواست از انجمن برای برگزاری کارگاه های فوق برنامه مانند آشنایی بانرم افزار های تاریخی موسسه نور ا زجمله تاکیدات اعضای گروه برا یدانشجویان محترم بود. توصیه به انتخاب موضوع پایان نامه در موعد مقرر و اعلام امادگی همه اعضا برای ارائه مشاوره در این زمینه از مطالب دیگر مطرح در این هم اندیشی بود.   در این جلسه آقایان دکتر پرهیزکار،دکتر کرمانی ،دکتر شفیعی و مدیر گروه شرکت داشتند.

منبع خبر: معاونت آموزشی