فراخوان ارسال مقاله به فصلنامه «مطالعات معارف حدیثی» دانشگاه معارف اسلامی

شنبه, ۲۷ آذر, ۱۴۰۰

ضمن تبریک فرارسیدن هفته پژوهش محضر اساتید و پژوهشگران مطالعات اسلامی به ویژه پیشگامان عرصه معارف اسلامی، به اطلاع شما فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی می‌رساند ذیل عنایات امام عصر(عج) و با پیگیری‌های معاونت پژوهشی و گروه معارف قرآن و حدیث دانشگاه معارف اسلامی، «فصلنامه مطالعات معارف حدیثی» موفق به کسب مجوز انتشار از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردیده است؛ از این‌رو از همه اساتید و محققان ارجمند دعوت می‌شود مقالات ناظر به مطالعات معارف حدیثی خود را جهت انتشار به این فصلنامه ارسال نمایید.

راهنمای نگارش و ارسال مقاله

اهداف
ـ تولید و توسعه دانش در گستره معارف حدیثی نبی مکرم اسلام(ص) و اهل بیت(ع)، متناسب با نیازهای پژوهشی جهان معاصر؛
ـ ارائه و نقد مطالعات نظام‌مند استادان معارف اسلامی دانشگاه‌های کشور در حوزه معارف حدیثی پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع).

فراخوان
از استادان، محققان و دانش‌پژوهان حوزه و دانشگاه، درخواست می‌شود با ارسال مقالات علمی و پژوهشی در موضوعات معارف حدیثی، نقد شبهات نوپدید در عرصه معارف حدیثی و سایر موضوعات مرتبط با فصلنامه، ما را در تحقق اهداف مزبور یاری دهند.

راهنمای تنظیم مقاله‌ها
۱. مقاله ارسالی باید پژوهشی، گویای نوآوری در مسائل تفسیر و دارای ساختار ذیل باشد:

۱ ـ ۱. عنوان: بیانگر مسئله مقاله.
۱ ـ ۲. چکیده: آیینه تمام‌نمای مقاله و فشرده بحث.
۱ ـ ۳. واژگان کلیدی: فهرست موضوعی مقاله.
۱ ـ ۴. طرح مسئله: شرح روشن و متمایز مسئله و روش پژوهش.
۱ ـ ۵. بدنه اصلی مقاله با جهت‌گیری انتقادی، تحلیلی، مستند و مستدل.
۱ ـ ۶ . نتیجه.
۱ ـ ۷. کتاب‌شناسی با ترتیب الفبایی براساس الگوی ذیل:

کتاب

نام خانوادگی (شهرت)، نام، سال انتشار، عنوان کتاب، مترجم یا مصحّح، شماره جلد، محل نشر، ناشر.

مقاله

نام خانوادگی (شهرت)، نام، سال انتشار، «عنوان مقاله»، عنوان نشریه یا مجموعه مقالات، شماره، صفحات، محل نشر، ناشر.

ـ اگر دو اثر از یک مؤلف با تاریخ مشابه وجود دارد با حروف الفبا متمایز گردد.
ـ منابع لاتین نیز به‌همین ترتیب و از چپ به راست معرفی شوند.

۲. ارجاعات، در پاورقی قرار بگیرند: (نام‌خانوادگی مؤلف، نام اثر، شماره جلد، شماره صفحه)
۳. عبارت لاتین به‌صورت پاورقی بیاید.
۴. به منابع دست اول ارجاع داده شود.

شیوه بررسی و چاپ مقالات
۱. درج نام و نام خانوادگی، میزان تحصیلات، رتبه علمی، نشانی، پست ‌الکترونیکی و شماره تلفن پژوهشگر ضروری است.
۲. مقالات را به‌صورت تایپ شده در محیط word 2010 و در حال حاضر از طریق ایمیل نشریه Hadith@maaref.ac.ir ارسال فرمایید.
۳. حجم مقالات حداکثر ۶۵۰۰ کلمه باشد و از ارسال مقالات دنباله‌دار بپرهیزید.
۴. مقالات رسیده پس از تأیید داوران و تأیید سردبیر، چاپ خواهد شد.
۵. مقاله ارسالی نباید در هیچ نشریه داخلی و خارجی چاپ شده باشد و یا هم‌زمان به مجله دیگری ارسال شود.
۶ . مقاله ارسالی درصورت تأیید و یا عدم تأیید بازگردانده نمی‌شود.

رعایت اخلاق پژوهش
۱. مقاله باید از اصالت برخوردار باشد و نویسندگان به‌هنگام نقل مطالب از آثار دیگران رعایت امانت را بنمایند.
۲. نویسندگان متعهد به صحت داده‌ها و رعایت اخلاق علمی هستند. در صورت اثبات سرقت علمی در هر مرحله‌ای (پذیرش و چاپ) عدم اعتبار مقاله، از طرق مختلف اطلاع‌رسانی خواهد شد.