لینک و نکات مهم آزمون مجازی بخش معارفی، رشته سیره معصومین(ع) اولین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه معارف اسلامی

دوشنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۲

۱. آزمون و جشنواره ویژه کارمندان، خانواده مکرم آنان و دانشجویان دانشگاه معارف اسلامی می‌باشد.
۲. استفاده از هرگونه ابزار کمک آموزشی از قبیل کتاب، جستجوی اینترنتی و … در آزمون ممنون و عواقب هرگونه تخلف شرعا و قانونا به عهده شرکت کننده می باشد.
۳.
هر داوطلب، شخصاً باید در آزمون شرکت و به سؤالات پاسخ دهد.
۴. خانواده محترم همکاران، ابتدا باید از لینک «ثبت‌نام خانواده کارمندان» نسبت به ثبت اطلاعات اقدام، و مجدد از طریق صفحه اصلی، با کد ملی خود شخص داوطلب (ثبت‌شده در مرحله قبل) وارد آزمون شوند.

توجه ۱: لطفاً قبل از شروع آزمون، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایید تا در زمان شروع آزمون، دچار اتلاف وقت نشوید.
توجه ۲: در صورتی که در آزمون(های) قبلی مانند آزمون رشته تفسیر قرآن کریم، ثبت‌نام انجام داده‌اید، نیاز به ثبت‌نام مجدد نمی‌باشد و با کد ملی خودتان وارد آزمون شوید.

۵. آزمون رشته سیره معصومین(ع)، رأس ساعت ۱۳.۳۰ روز سه‌شنبه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ شروع خواهد شد.
۶.
آزمون دارای ۲۵ عدد سوال ۴ گزینه‌ای از منبع اعلام شده قبلی می‌باشد.
۷. آزمون دارای نمره منفی می‌باشد. (هر سه سؤال منفی، یک سؤال مثبت)
۸. مدت زمان آزمون، ۲۵ دقیقه از ساعت ۱۳:۳۰ می‌باشد. (نه زمان ورود به صفحه آزمون)
بنابراین با هر زمان ورود بعد از ساعت ۱۳:۳۰، آزمون راس ساعت ۱۳:۵۵ دقیقه خاتمه خواهد یافت.
۹. مخاطبین می‌توانند با وارد کردن کد ملی خود وارد صفحه آزمون شوند.
۱۰. مخاطبین وابسته (خانواده مکرم همکاران) از لینک ثبت‌نام خانواده کارمندان وارد صفحه آزمون شده و بعد از ورود باید مشخصات خود شامل نام‌خانوادگی، نام، نوع وابستگی (همسر یا فرزند) و کد ملی را وارد نمایند.
(جهت جلوگیری از اتلاف وقت، از قبل کد ملی مخاطب اصلی و کد ملی عضو وابسته را آماده نمایید.)
۱۱. لینک آزمون رأس ساعت ۱۳:۳۰ در کانال جشنواره و سایر کانال‌های دانشگاه و سایت دانشگاه بارگزاری و اطلاع‌رسانی خواهد شد. (پایین همین خبر)
۱۲. در صورت داشتن هرگونه سؤال، ابهام یا اشکال در سؤالات آزمون موارد را از طریق راه‌های ارتباطی زیر اطلاع دهید.
تلفن تماس: ۰۲۵۳۲۱۱۰۶۱۰ ـ ۰۲۵۳۲۱۱۰۵۵۳
پست‌الکترونیکی: stu@maaref.ac.ir
شناسه ایتا: ID: @stumaaref
کانال اطلاع‌رسانی جشنواره در پیام‌رسان ایتا

لینک ورود به آزمون (رشته سیره معصومین(ع))
(رأس ساعت ۱۳:۳۰ روز سه شنبه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ فعال خواهد شد.)

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی