نشست هم‌اندیشی اساتید: «ابعاد تربیتی و سیره شاگردپروری استاد علامه، آیت‌الله مصباح یزدی(ره)»

جمعه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه معارف اسلامی، هم‌زمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام معلم، نشست هم‌اندیشی اساتید به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری پردیس فارابی دانشگاه تهران و دانشگاه معارف اسلامی و با همکاری دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان قم، به صورت مجازی و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، برگزار می‌‎گردد.
این نشست که موضوع آن «ابعاد تربیتی و سیره شاگردپروری استاد علامه، آیت‌الله مصباح یزدی(ره)» می‌باشد، با حضور اساتید گرانقدر حسن رحیم‌پور ازغدی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رهنمایی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر میرسپاه و در تاریخ یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ الی ۱۹ برگزار می‌گردد.
لازم به ذکر است، در پایان این نشست به شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطا می‌گردد.

شرکت در این نشست برای عموم اساتید دانشگاهی، امکان پذیر است.

لطفاً از طریق لینک زیر وارد شده و برای دریافت گواهی، مشخصات کامل و شماره تماس خود را وارد نمایید:

منبع خبر: روابط عمومی