گزارش نشست تخصصی «بسته ارتقاء سلامت معنوی»

یکشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۱

به همت انجمن علمی دانشجویی مشاوره اسلامی و با همکاری مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، نشست تخصصی با موضوع «بسته ارتقاء سلامت معنوی» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای مسلم موحدی‌راد (دانش پژوه سطح ۴ مشاوره خانواده و ازدواج مرکز تخصصی امام خمینی(ره)) در روز شنبه ۱۹ آذرماه ساعت ۱۲:۳۰ در محل سالن امام رضا (علیه‌السلام) دانشگاه برگزار گردید.
بسته آموزشی ارتقاء سلامت معنوی همسران، در پایان نامه کارشناسی‌ارشد حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌راد نگارش یافته است.
در این نشست مراحل تبیین الگوی مفهومی سلامت معنوی همسران و تدوین بسته آموزشی شرح داده شد.
در ادامه دانشجویان سوالات خود را در مورد روند تدوین و محتوا مطرح نمودند.
در پایان جلسه نیز، استاد راهنمای پایان نامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جدیری و استاد مشاور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بنیانی، نکات و تذکراتی را مطرح نمودند.

منبع خبر: مدیریت امور دانشجویی و فرهنگی