جلسه هماهنگی حمایت حوزه علمیه قم از آثار پژوهشی در دانشگاه معارف اسلامی

یکشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۰

روز شنبه مورخ ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰، جلسه‌ای با حضور مسئول محترم دبیرخانه حمایت از پژوهش‌های حوزه علمیه قم و مدیران پژوهشی و مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه معارف تشکیل شد. در این جلسه حجت‌الاسلام دکتر محمدی پس از بیان پیشینه و مراحل فعالیت دبیرخانه و فرایندهای حمایت حوزه علمیه از آثار پژوهشی، دانشگاه معارف را یکی از مراکزی دانست که می‌تواند آثاری در راستای پاسخ به پرسش‌های متنوع مطرح در فضاهای مختلف کشور ارائه کند. ایشان با اشاره به اهتمام آیت‌الله اعرافی مدیریت محترم حوزه های علمیه نسبت به تأمین پاسخ به زمینه‌های مختلف فکری مورد پرسشگری، قالب‌ها و فرایند حمایت از آثار مختلف پژوهشی را شرح داد. در ادامه پس از مرور ارتباطات اولیه میان معاونت پژوهشی و دبیرخانه، هماهنگی اولیه جهت تبادل آثار میان دانشگاه و دبیرخانه به عمل آمد.